Wysłany: 2009-03-03, 17:12 jak zmniejszyć ping w GTA SA MP i w innych grach!
Witam.
Dzisiaj pokażę wam jak zmniejszyć ping w GTA SA MP oraz innych grach tego typu.
(daje link do programu w [ hide] żeby mieć dużo )
1. Ściągamy ten program
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
2. Instalujemy
3. Zaznaczamy wszystkie ikonki na zielono.
4. Po zaznaczeniu wszystkich ikonek na zielona komputer powinien sie resnąć.
5. Teraz tylko włączamy program, powinien nam wyskoczyć jakiś komunikat, klikamy "OK" włączamy grę i cieszymy sie mniejszymi lagami
Hehe AdiX jak ja ciebie zauważyłem to ja sam sobie pomyślałem ze ty mi nick ukradłes <lol> bo na www.sniperliga.com to mam taki sam nawet X mam duże tak jak w twoim nie wierzysz to zobacz, to jest punktacja z gry Sniper Elite z przed jakieś pół roku. Mój nick to =AoA= AdiX, =AoA= to klan 7 w I lidze na 3 w Sniper Elite
Acha a program na tym polega że usuwa lagi w grze oraz zabezpiecza nasz komputer, nazwa programu to WWDC
PS. Od ilu lat posiadasz ten nick? AdiX z dużym X bo ja od jakieś 2,5 roku
_________________ Zapraszam na www.GrafPlace.pl DARMOWA GRAFIKA DLA KLANÓW!
Zrobię stronę internetową za FREE więcej informacji na GG.
Nick w MP: Dwayne McTawish
Na forum: 1772 dni Posty: 1044 Piwa: 846 Respekt: 50
Wysłany: 2010-02-03, 10:52
MatX Real, mam pytanie, przeczytałem na programosach, że program ma licencję trial na 30 dni, więc po wygaśnięciu trzeba go usunąć tak? Bo jeśli tak to sobie ściągnę scrackowany.
Nick w MP: MatX PL
Na forum: 920 dni Posty: 58 Piwa: 135 Respekt: 50
Wysłany: 2010-02-03, 13:38
Można później scrackować ja tak zrobiłem i działa
Nick w MP: Dwayne McTawish
Na forum: 1772 dni Posty: 1044 Piwa: 846 Respekt: 50
Wysłany: 2010-02-03, 19:12
MatX Real, mam scrackowaną wersję lecz nie chce mi się instalować bo dość długo robi ten sterownik i nie chce mi się czekać, a ping mój nie taki zły bo mam na CS 40 a w SAMPie 60-120