Nick w MP: Fuler
Na forum: 332 dni Posty: 34 Piwa: 36 Respekt: 50
Wysłany: 2011-12-30, 19:32
Nick:karoliko Typ: Opinia: Umówiliśmy się na sprzedaż serwera, dodatkowo dostałem od niego zlecenie na napisanie gamemoda. Napisałem gamemoda, skonfigurowałem już serwer oraz wystawiłem aukcję w serwisie Allegro po czym miałem otrzymać przelew, po dwóch dniach pisząc do niego na Skype z pytaniem dla czego przelew nie dotarł koleś zaczął rzucać obelgi w moją stronę i przyznał się że przelewu nie dokonał po czym zablokował mnie nie podając powodu.
Link do tematu:http://gtao.pl/%3Cfont-co...-mp-vt63334.htm
_________________ » Opinie o mnie możesz zobaczyć tutaj [klik].
Nick w MP: KiLL3R_
Na forum: 1620 dni Posty: 496 Piwa: 88 Respekt: 50
Wysłany: 2012-01-22, 14:57
Nick: Jarszo
Typ:
Opinia: Oszust. Najpierw chciał SMS za 7zł, wysłałem, a potem jeszcze chciał więcej "albo sie nie dogadamy". Kretyn jeden.
Link do tematu: Usunął.
[ Komentarz dodany przez: M4g!k: 2012-01-22, 15:01 ] Nie mógł sam usunąć temat, dowody podaj.
_________________ Pomogłem? Nie chcę piw ani punktów respektu. Wystarczy mi satysfakcja.
Nick: karol170396
Typ:
Opinia: Zamówiłem przerobienie panelu gracza na mysql i nadal go nie otrzymałem. Straciłem 15zł.
Link do tematu: [link]: Kupowałem gamemode EconomyRolePlay z panelem na pliki i zamówiłem przeróbkę tego panelu na mysql.
Nick:marcinek30042 Typ: Opinia: Było to dosyć dawno. Użytkownik napisał swoje gg w temacie to napisałem do niego. Powiedział że przerobi mapę za 22zł sms'em. Złożyłem się z kolegą. Potem pisał że to wymaga czasu i że go nie ma. Następnie powiedział że poprosi kolegę żeby przerobił owego gamemoda. Poprosiłem go o zwrot pieniążków, zgodził się, lecz kłamał. Potem nie odezwał się ani razu.
Link do tematu: Brak. Było to dość dawno. Szukałem, temat został usunięty.
Nick w MP: piokur9
Na forum: 78 dni Posty: 93 Piwa: 4 Respekt: 49 Głosy: 1
Wysłany: 2012-03-10, 21:42
Nick: Fuler,
Typ:
Opinia: Sprzedał mi gm za 30 zł mówił że gm był pisany od 0 a tak np. to była przeróbka FullDM
Link do tematu: http://www.gtao.pl/%3Cfon...nej-vt66538.htm
Nick w MP: Kondzio
Na forum: 363 dni Posty: 14 Piwa: 1 Respekt: 50
Wysłany: 2012-05-09, 21:37
Nick: PanZdzis
Typ: Opinia: Szybka i bezpieczna transakcja, kupiłem pieniądze na "Net4Game". Czas całej operacji to jakieś 30 minut z przelewem (20minut) Zero podejrzeń ze strony administracji N4G, polecam tego użytkownika jak najbardziej Link do tematu:35k na N4G!
Nick w MP: [SWT]Evolushin
Na forum: 251 dni Posty: 25 Piwa: 2 Respekt: 51 Głosy: 1
Wysłany: 2012-05-15, 20:55
Nick: Fuler
Typ:
Opinia: Za bardzo dobrą cenę odstąpił domenę, pomógł oraz zaoferował w ramach pomocy swoje znajomości z phpBB3 by przemo. Polecam!
Link do tematu: Brak (sprawa omówiona na gg)